1 Decembra, 2023

Busovacki.ba

Objektivno i na vrijeme!

Evo gdje gledati utakmicu Slovačka – BiH u našoj državi, regionu i dijaspori

Evo gdje gledati utakmicu Slovačka - BiH u našoj državi, regionu i dijaspori

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras od 20:45 sati gostuje u Slovačkoj u drugom kolu kvalifikacija za Euro, a poznato je i gdje će naši navijači imati priliku gledati ovaj važan duel u BiH, regionu i dijaspori.

Stanovnici naše zemlje će utakmicu sa Nacionalnog stadiona u Bratislavi moći gledati u direktnom prijenosu na programu BHRT-a.

I za gledatelje u regionu osiguran je prijenos pa će Zmajeve u svojim domovima moći gledati oni koji imaju Arenu Sport (Srbija) i Sportklub (Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija).

Naši građani koji žive u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj i Kanadi će moći gledati utakmicu na kanalu DAZN.

Utakmica u Slovačkoj će biti prenošena na kanalu RTVS Sport, a u Italiji na tri kanala (SKY Go Italia, Sky Sport Calcio i NOW TV).

U Francuskoj je prijenos omogućen na L’Equipe Webu, a u Velikoj Britaniji na Viaplay UK.

Utakmicu će moći gledati i naši ljudi u Skandinaviji i to u Švedskoj (Viaplay Sweden), Danskoj (TV2 Play Denmark), Norveškoj (TV 2 Play) i Finskoj (C More Suomi).

U Sjedinjenim Američkim Dražavama naši građani će moći pratiti utakmicu na kanalima Fox Soccer Plus i VIX+.

Kompletan spisak kanala na kojima će biti emitovana utakmica možete pogledati ovdje.

Susret Slovačka – Bosna i Hercegovina se igra večeras s početkom u 20:45 sati. Ukoliko niste u mogućnosti gledati utakmicu na televiziji, tekstualni prijenos susreta ćete moći pratiti na portalu Klix.ba.

Također, tokom dana ćete od naših reportera iz Bratislave dobijati najnovije vijesti, fotografije i videozapise koji se tiču utakmice.

Preuzeto: Klix.ba