21 Jula, 2024

Busovacki.ba

Objektivno i na vrijeme!

Hladnjača Orange Plus isplatila sve kooperante u sezoni 2022. godine i potvrdila da je kontinuirano siguran poslovni partner

Sa zadovoljstvom obavještavamo cijenjene kooperante da je uspješno završena još jedna otkupna sezona i da je hladnjača ORANGE PLUS d.o.o. isplatila svu količinu otkupljene maline sorte Vilamet, Miker i Polka po najvišim tržišnim cijenama u Bosni i Hercegovini.

Na ovaj način ORANGE PLUS d.o.o. ispunio je sve obaveze proizašle iz Ugovora o otkupu maline za 2022. godinu, te ponovo potvrdio da je siguran poslovni partner i da je brza isplata po najvišim cijenama, kao i zaštita naših proizvođača primarni poslovni cilj kompanije.

Ovim putem pozivamo sve postojeće kooperante, kao i zainteresovane nove proizvođače maline – sorte Vilamet, Miker i Polka sa područja opština: Kiseljak, Visoko, Busovača, Fojnica, Kreševo, Vitez, Novi Travnik, Travnik, Kakanj, Zenica, Olovo, Donji Vakuf, na potpisivanje ugovora o otkupu maline za 2023. godinu.

Našim kooperantima i u narednoj otkupnoj sezoni će biti obezbjeđen organizovan otkup i ambalaža, sigurna isplata s najboljim cijenama i najbržom isplatom na tržištu, subvencioniranje paketa hemijske zaštite, kao i besplatna stručna pomoć u procesu uzgoja maline.

Ugovori za sezonu 2023. se mogu potpisati svakog radnog dana u prostorijama hladnjače ORANGE PLUS d.o.o., Dugo Polje 3/40, Brestovsko, Kiseljak.

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona 030/ 335 – 019.

Uvjereni u nastavak uspješne poslovne saradnje, dosadašnjim kooperantima se zahvaljujemo na kvalitetno uzgojenoj malini i izuzetnoj saradnji i u ovoj godini a svim novim kooperantima želimo srdačnu dobrodošlicu u novu otkupnu sezonu.

Izvor: Avaz.ba