24 Septembra, 2023

Busovacki.ba

Objektivno i na vrijeme!

Busovka, Denisa Osmančević, kandidatkinja Izbora za fotomodela FBiH

Portal centralna.ba medijski je pokrovitelj Izbora fotomodela FBIH koji će se održati 05.08. u 20.00h u Svadbenom salonu DAČO, u Vitezu.

Denisa Osmančević, iz Busovače, je jedna od kandidatkinja na ovom takmičenju, Izboru fotomodela FBiH. Na portalu centralna.ba, u narednim danima ćete moći pratiti predstavljanje i drugih djevojaka, koje su uzele učešće u ovom prestižnom takmičenju.

IME: Denisa

PREZIME: Osmančević

DATUM ROĐENJA: 20.09.2002

GRAD: Busovača

ŠKOLOVANJE: Frizerska

INTERESI: Šminkanje, Slikanje, Moda

KAKO SE PRIJAVILA NA TAKMIČENJE: Dugo sam pratila rad i djelo od direktorice, Selme Maličbegović, i mnogo mi se dopao njen način rada sa djevojkama. Ljubav prema fotografiji i modi me privukla da se prijavim na ovo
zanimljivo takmičenje.

PLANOVI ZA BUDUĆNOST: Moji planovi za budućnost da ostvarim glavni cilj u mojoj karijeri, a u privatnom životu stvoriti skladne odnose kroz osjećaj razumijevanja i povjerenja. Orijentirati se prema rješenju, a ne prema problemu.

O SEBI: Moje ime je Denisa Osmančević. Rođena sam 20.09.2002 u Sarajevu. U rodnom gradu sam živjela do šestog razreda osnovne škole. Dalje školovanje nastavljam u Busovači i završavam srednju školu za frizera. Na Izboru za fotomodela BIH regija (Lašvanska dolina) koji je održan 24.01.2021. godine osvajam titulu Fotomodel Instagrama Lašvanske doline.

SPONZOR: In-Grad Promet d.o.o Busovača

Izvor: centralna.ba (29/07/2021)