18 Oktobra, 2024

Busovacki.ba

Objektivno i na vrijeme!

Frizerski salon “Alema” od danas na novoj lokaciji

Frizerski salon “Alema” u gradu Busovača danas je otvorio svoja vrata na novoj lokaciji. Nakon niza godina uspješnog poslovanja na Gradskom trgu, salon se preselio u ulicu Branitelja domovine, gdje će nastaviti pružati vrhunske frizerske usluge svojim klijentima.

Ova promjena lokacije predstavlja novi korak za salon “Alema”, koji je stekao veliku popularnost i povjerenje među stanovnicima Busovače tijekom godina svog djelovanja. Nova adresa u ulici Branitelja domovine omogućit će moderniji i prostraniji prostor za uživanje u uslugama koje pruža.

Vlasnica salona, gđa Alema, izrazila je zadovoljstvo zbog otvaranja na novoj lokaciji te se zahvalila klijentima na podršci tijekom godina. Ovo je za nas veliki korak naprijed i radujemo se što ćemo nastaviti pružati najbolje frizerske usluge našim dragim klijentima na novoj adresi., rekla je gđa Alema.

Frizerski salon “Alema” poziva sve zainteresirane da ih posjete na njihovoj novoj adresi u ulici Branitelja domovine (prostor bivšeg “Manga”) i isprobaju njihove vrhunske usluge friziranja i njege kose.

DSC 4429
Author: raphael wolf l'enchanteur
Aperture: 5
Camera: NIKON D800
Iso: 800
Copyright: www.chitin.ch
« of 28 »