4 Marta, 2024

Busovacki.ba

Objektivno i na vrijeme!

Mažoretkinje iz Busovače oduševile svojim koreografijama na nacionalnom prvenstvu

Mažoretkinje HKD Napredak Busovača prošlog su vikenda oduševile sa svojim koreografijama na nacionalnom prvenstvu.

Nacionalni savez mažoretkinja BiH održao je svoje prvenstvo na malo drugačiji način. Zbog epidemiološke situacije morali su prilagoditi dosadašnja natjecanja na kojima je u domaćin gradu znalo zaplesati preko 500 mažoretkinja. 

Ove godine su suci iz Slovenije i BiH išli iz grada u grad kako bi ocijenili koreografije. Predstavilo se šest gradova iz BiH: Grude, Čapljina, Mostar, Tomislavgrad, Čitluk, te Busovača.

Voditeljica i trenerica mažoretkinja Dragana Bohutinski organizirala je prvenstvo uz podršku  HKD Napretka, podružnica Busovača te pripremila 13 koreografija u skoro svim kategorijama.

„Želim se zahvaliti svima na podršci i svima koji su na bilo koji način pridonijeli organiziranju.  Ponosna sam na djevojčice i djevojke koje su ostale motivirane od 2019. godine kada nam je trebalo biti prvenstvo, ali nije bilo zbog korone. Koje su nastavile trenirati i truditi se. Kadeti koji su se prvi put natjecali i stali na borilište te predstavile nas u najboljem svjetlu. Dječji sastav “Pačići” je već pokupio medaljice, a mi ostali čekamo rezultate. Rezultati će biti objavljeni naknadno na nekoj od online platformi, željno iščekujemo rezultate. Sretno svima!„-izjavila je Dragana.


Preuzeto: vitez.info.