1 Decembra, 2023

Busovacki.ba

Objektivno i na vrijeme!

Medžlis Islamske zajednice Busovača: Centralna baza podataka članova Medžlisa

Medžlis Islamske zajednice Busovača: Centralna baza podataka članova Medžlisa

Centralna baza podataka Medžlisa Islamske zajednice Busovača je projekat koji ima za cilj da objedini podatke svih članova Islamske zajednice na području našeg Medžlisa, gdje će svaki član Zajednice imati pristup svome profilu, upravljati svojim podacima, kao i pregledavati trenutna dugovanja i uplate.

Pristup bazi podataka možete ostvariti tako što ćete zatražiti svoje podatke (šifru i kod za pristup) u centralnoj blagajnoj Medžlisa, a možete poslati email sa zahtjevom za podatke za pristup na blagajnamizbusovaca@gmail.com

Nakon što dobijete pristupne podatke potrebno je da u browser vašeg mobitela ili PC-a ukucate https://isiz.ba i unesete podatke koje ste dobili

Takođe dostupna je i aplikacija za Android uređaje koja vam može olakšati pristup a aplikaciju možete preuzeti klikom na dugme OVDJE.

Nakon što se uspješno ulogujete imat ćete mogućnost da pregledate svoja eventualna dugovanja ili uplate koje ste izvršili.
Moći ćete da dodate ili brišete članove svoga domaćinstva ili dopunite detalje koji nedostaju.
Napomena: Svaka izmjena koju napravite postat će vidljiva tek kad Administrator projekta odobri istu.

Opcija “Uplati” trenutno nije u funkciji i uskoro će biti aktivirana, te ćete na taj način, direktno preko aplikacije moći da uplatite Vašu članarinu ili izvršiti neke druge uplate.


Sistem centralne baze podataka je još uvijek u početnoj (beta) fazi tako da postoji mogućnost da ćete pronaći neke greške ili u radu same aplikacije ili u unešenim podacima na Vašem profilu. Ukoliko do toga dođe molimo Vas da nam javite kako bi eventualne greške otklonili u što skorije vrijeme.

Preuzeto: MIZ Busovača