1 Decembra, 2023

Busovacki.ba

Objektivno i na vrijeme!

Opljačkan market suhomesnatih proizvoda Ferhatović

Opljačkan market suhomesnatih proizvoda Ferhatović
Ferhatović market

Dana 01.02.2023. godine u ranim jutarnjim satima opljačkan je market suhomesnatih proizvoda Ferhatović Senadina.

Kako doznajemo učestvovala su dvojica pljačkaša koji nisu znali da video nadzor u marketu snima i ulazna vrata koja su obijali.

Vlasnik navodi kako će dati veliku nagradu onome ko otkrije identitet pljačkaša, a koji se mogu vidjeti na video nadzoru.

Opljačkan market suhomesnatih proizvoda Ferhatović, u nastavku pogledajte video.

Toliko je meso dobro da su lopovi došli i odradili svoj posao!

Vlasnik Senadin Ferhatović

Napominjemo, Ferhatović Senadin je rođen je 1982. godine u Zenici, a odrastao je u mjestu Kaćuni kod Busovače. Svoju firmu „Ferhatović“ osniva krajem 2017. godine i u početku posluje isključivo online.

Danas se firma bavi distribucijom proizvoda sa Balkana i suhomesnatim proizvodima. Također, posjeduje trgovinu u Beču na adresi Braunhirschengasse 12-20, Vrata 1, 1150 Beč, Austrija pod istim nazivom „Ferhatović“ i online shop, gdje nude skoro 2000 proizvoda za sve država širom EU. Trenutno su vodeći u EU po distribuciji online trgovine sa područja Balkana, te nastoje proširiti svoj biznis u više smjerova kao što su veća trgovina, ćevabdžinica, mesnica i td.

Posjetite ih i sami se uvjerite u njihovu ponudu na web stranici: www.ferhatovic.at ili u trgovini na adresi: Braunhirschengasse 12-20, Vrata 1, 1150 Beč, Austrija.

Redakcija portala Busovacki.ba