26 Februara, 2024

Busovacki.ba

Objektivno i na vrijeme!

Okružen predivnom rijekom Bunom, otočić Ada u Blagaju krije jednu od najljepših lokacija za predah i osvježenje

Dinner at the Hotel Ada in Blagaj - Mersad Donko Photography

Ideja odmora u opuštajućem okruženju ili uživanje u ukusnim zalogajima gourmet delicija, zasigurno je jedan od boljih načina kako provesti vikend.

Unazad nekoliko godina Bosna i Hercegovina itekako se može pohvaliti zanimljivim lokacijama i mjestima stoga bez obzira jeste li u potrazi za romantičnim odmorom, uživanjem u bazenu, prirodi ili jednostavno želite mali bijeg iz užubrane svakodnevnice, pronašli smo destinaciju koja zaslužuje mjesto na vrhu popisa.

Hotel Ada Blagaj, Blagaj – Nove cijene za 2021.

Otočić Ada u Blagaju s obje strane okružen hladnom rijekom Bunom, dio je restorana hotela Ada i jedna od najljepših lokacija u blizini Mostara za predah, osvježenje ili ručak sa dragim osobama. Tačnije, nalazi se 7 km od središta Mostara, a objekat uključuje vanjski bazen i sportske sadržaje poput igrališta za tenis i stolni tenis. 

Hotel Ada Blagaj, Blagaj: the best offers with Destinia

Velika pozornost posvećena je detaljima poput ljuljačke gdje nastaju sve divne Instagram fotke. Ovo mjesto je postalo i vrlo zanimljiva destinacija onima koji su u potrazi za posmatranjem prirode koja oduzima dah, a već se nametnulo i kao mjesto u kojem se tako lako zaboravi na užurbanu svakodnevnicu.

Slika može predstavljati vodena površina
Slika može predstavljati drvo, jezero i priroda

U pondi su i jela restorana i voila! Sve što vam treba za savršeni odmor konačno možete pronaći na jednom mjestu. Dakle, ako još uvijek niste definirali svoj godišnji odmor i adresu na kojoj ćete isti i provesti, zašto to ne bi bilo uz smaragdnu oazu i predivnu rijeku Bunu? 

Slika može predstavljati voće i priroda
Slika može predstavljati drvo i priroda

Preuzeto: bonjour.ba