1 Decembra, 2023

Busovacki.ba

Objektivno i na vrijeme!

Fast food “Kuća prirode”: Mjesto ukusnog i kvalitetnog zalogaja!

Fast food "Kuća prirode": Mjesto ukusnog i kvalitetnog zalogaja!

Da li ste probali pileći ili juneći doner kebab u Busovači?

Otvorenjem Fast food-a “Kuća prirode” u Busovači zasigurno je obogaćena nova gastronomska ponuda što će sigurno obradovati ljubitelje dobrog i kvalitetnog zalogaja. Mirisu kebaba rijetko ko može odoljeti, a pravi ljubitelji ubuduće trebaju znati gdje mogu pojesti najbolji kebab u našem gradu.

Fast food “Kuća prirode” döner je mjesto dobrog zalogaja u centru grada, a nalazi se u ulici 16. avgusta bb., u neposrednoj blizini zgrade općine Busovača.

Fast food "Kuća prirode": Mjesto ukusnog i kvalitetnog zalogaja!

Pored ljubaznog osoblja u svojoj ponudi imaju doner kebab (juneći, pileći ili mix) u tortilji (rolni) i somunu odnosno lepini, a od široke ponude nude i doner salate, file (mali ili veliki), otkošteni batak, pljeskavice, hamburgere, sendviče (male ili velike), pomfrit te mnoge napitke koji će obogatit okuse iz “Kuće prirode”.

Fast food "Kuća prirode": Mjesto ukusnog i kvalitetnog zalogaja!

Bogata ponuda uz pristupačne cijene na atraktivnoj lokaciji razlog su više da posjetite ovo mjesto i sami se uvjerite da će ljubazno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom udovoljiti svakom vašem zahtjevu.

Ukoliko naručite narudžbu preko 30 KM omogućena Vam je i dostava, a kontaktirati možete na telefon 062 786 633.

Fast food “Kuća prirode” Busovača možete pratiti i na Facebook i Instagram društvenim mrežama.

Doner kebab jedno je od omiljenijih jela u svijetu!

Meso za doner kebaba obično se peče na okomito postavljenom ražnju koji se okreće, a bogatstvo okusa polako pečenog mesa kombinira se sa različitim prilozima poput luka, paradajza, kupusa i zelene salate te raznim umacima.

Možete isprobati i nešto drugačije…

Ako ste i vi željni okusa istoga, posjetite Fast food “Kuća prirode” u Busovači koji u ponudi uvijek izdvajaju nešto posebno!

Uskoro posebna priča o nastajanju “Kuće prirode” sa vlasnikom!

Fast food "Kuća prirode": Mjesto ukusnog i kvalitetnog zalogaja!

Redakcija portala Busovacki.ba